Блог

Нов хит при бюрата 02.07.2020 09:56:54

Нов хит при бюрата

Ергономични бюра – ползи

       Статичната работа на бюро вреди както на нашето здраве , така и на концентрацията при работния процес . Експерти препоръчват  колкото е възможно по-често да се сменя позицията на тялото зад бюрото. Ако работим  сменяйки седнало и изправено положение бихме се чувствали по-добре . Не е трудно  да си осигурим нужния ни комфорт в ежедневието .
      Регулируемото по височина  бюро може да бъде една чудесна инвестиция за Вашето здраве. Ако Вие прекарвате  часове , седейки в офиса всеки ден , това е продукта , за който сериозно трябва да се замислите . С напредъка на технологиите през последните  години е е твърде вероятно традиционното бюро да излезе от мода.
Нека  посочим и някои здравни рискове, които могат да бъдат избегнати с нашия нов продукт.

         1. Мускулни проблеми:
Ако сте в седнала позиция през целия работен ден, седалищните мускули и тези на вашите крака ще станат неактивни и ще отслабнат.
        2. Забавяне на мозъчната функция:
Проблем възниква  и с недостига на свежа, богата на кислород кръв изпомпваща се във вашето тяло , това ще доведе до забавяне на мозъчната функция.
        3. Проблеми с гърба:
Продължителното заседяване води до неравномерно разпределение на тежестта върху гръбначния стълб , което от своя страна води до проблеми в долната част на гърба и изкривявания.
        4. Лоша циркулация:
Оставането в седнало положение за дълъг период кара телесните течности да слизат към краката, което може да доведе до подуване на глезените или разширени вени.
        5. Сърдечни проблеми:
Тъй като мускулите са по-малко активни, докато човек е седнал, те изгарят по-малко мазнини.
Заедно с по-високото кръвно налягане и повишените нива на холестерола, това увеличава риска от сърдечни заболявания.Ползата от промяна на работната позиция  е намаляване рисковете от затлъстяване, диабет и сърдечно – съдови проблеми.

Предлагаме Ви нашите работни бюра с регулируеми по височина крака,които се задвижват синхронно посредством  два ,три или четири електромотора и позволяват височината да бъде индивидуално определена.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог

Нов хит при бюрата

Нов хит при бюрата

Ергономични бюра – ползи       Статичната работа на бюро вреди както на нашето здраве , така и на концентрацията при работния процес . Експерти препоръчват Ергономични бюра – ползи       Статичната работа на бюро вреди както на нашето здраве , така и на концентрацията при работния процес . Експерти препоръчват 2020-07-02T09:56:55+03:00 Нов хит при бюрата

<p><b>Ергономични бюра &ndash; ползи<br /></b><br /><span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Статичната работа на бюро вреди както на нашето здраве , така и на концентрацията при работния процес . Експерти препоръчват&nbsp; колкото е възможно по-често да се сменя позицията на тялото зад бюрото. Ако работим&nbsp; сменяйки седнало и изправено положение бихме се чувствали по-добре . Не е трудно&nbsp; да си осигурим нужния ни комфорт в ежедневието .</span><br /><span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Регулируемото по височина&nbsp; бюро може да бъде една чудесна инвестиция за Вашето здраве. Ако Вие прекарвате&nbsp; часове , седейки в офиса всеки ден , това е продукта , за който сериозно трябва да се замислите . С напредъка на технологиите през последните&nbsp; години е е твърде вероятно традиционното бюро да излезе от мода.</span><br /><span>Нека&nbsp; посочим и някои здравни рискове, които могат да бъдат избегнати с нашия нов продукт.</span><br /><br /><span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span><b>1. Мускулни проблеми:</b><br /><span>Ако сте в седнала позиция през целия работен ден, седалищните мускули и тези на вашите крака ще станат неактивни и ще отслабнат.</span><br /><span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span><b>2. Забавяне на мозъчната функция:</b><br /><span>Проблем възниква&nbsp; и с недостига на свежа, богата на кислород кръв изпомпваща се във вашето тяло , това ще доведе до забавяне на мозъчната функция.</span><br /><span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span><b>3. Проблеми с гърба:</b><br /><span>Продължителното заседяване води до неравномерно разпределение на тежестта върху гръбначния стълб , което от своя страна води до проблеми в долната част на гърба и изкривявания.</span><br /><span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span><b>4. Лоша циркулация:</b><br /><span>Оставането в седнало положение за дълъг период кара телесните течности да слизат към краката, което може да доведе до подуване на глезените или разширени вени.</span><br /><span>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</span><b>5. Сърдечни проблеми:</b><br /><span>Тъй като мускулите са по-малко активни, докато човек е седнал, те изгарят по-малко мазнини.</span><br /><span>Заедно с по-високото кръвно налягане и повишените нива на холестерола, това увеличава риска от сърдечни заболявания.Ползата от промяна на работната позиция&nbsp; е намаляване рисковете от затлъстяване, диабет и сърдечно &ndash; съдови проблеми.</span><br /><br /><span>Предлагаме Ви нашите работни бюра с регулируеми по височина крака,които се задвижват синхронно посредством&nbsp; два ,три или четири електромотора и позволяват височината да бъде индивидуално определена.</span></p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки