• Начало
  • Проектиране и производство

Проектиране и производство

"Метал Дизайн С" ООД предлага проектиране и производство на метални конструкции от профили и шина в изчистени прави линии, прецизно обработени на лазерни машини. Приемаме заявки за изработка на метални крака за маса по поръчка, както за трапезна маса, холна маса, коктейлна маса, бар маса или конферентна маса. Разгледайте корпоративния ни уебсайт: metaldesigns.bg

Готови сме да реализираме Вашата идея в готов произведен продукт. Направете запитване на посочените контакти с опис на всеки детайл: размери метал - ширина, дължина и височина, детайли за плот - Материал, дебелина, дължина и ширина, примерна снимка или чертеж (ако разполагате с такъв).

Металните крака и основи за маси се предлагат прахово боядисани в четири основни цвята, с възможност за избор на индивидуален цвят от каталог RAL, включително луксозни цветове с металически и релефен финиш.

Всяко запитване се разглежда внимателно от конструктора ни и при възможна изработка на желания модел се изготвя оферта, която включва:

- Проект

- Метал, рязане и заварка

- Прахово боядисване по RAL

- Транспорт

Потвърдени поръчки се изпълняват в срок 15-20 работни дни след получено авансово плащане.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки