Условия за поръчка

Онлайн магазин MetalTableLegs е електронен магазин за продажба на метални основи и крака за маси, както и ергономични и стационарни бюра за Вашият дом, офис или ресторант! Всеки потребител, който използва онлайн магазин Metaltablelegs.eu се счита, че приема и е съгласен с условията за ползване на сайта. Всички цени, обявени в сайта, са в лв. за 1 брой. Цените са с включено ДДС и Не включват доставка до клиента. Информация за цени и срокове за доставка можете да намерите в категория Начин на доставка или да се свържете с нас на посочените контакти в Е-Магазина ни.

Условия за поръчка

Пазаруването в Онлайн магазин Metaltablelegs.eu  изисква задължителна регистрация, тъй като тя предоставя възможност на клиента за проследяване на статус на направена от него поръчка, предходни поръчки, както и възможност за получаване на електронни съобщения за новости и промоции в онлайн магазина. За да направите поръчка, е необходимо да ни предоставите Ваши данни - имена, телефон за връзка, адрес за доставка и имейл адрес, които ще бъдат използвани за обработка на поръчката Ви. Вашите данни са лични по смисъла на ЗЗЛД и няма да бъдат предоставяни на трети лица по никакви причини, освен в случаи, предвидени от законодателството на Република България.

При получаване на поръчка от Metaltablelegs.eu  всеки клиент получава автоматично генерирано съобщение, съдържащо потвърждение за направената поръчка и получаването й от страна на Metaltablelegs.eu  на посочения от клиента email адрес. След обработката на поръчката от страна на Metaltablelegs.eu  всеки клиент получава отново email с подробна информация за изпращане на поръчката, както и точна дата на доставка. Онлайн магазин Metaltablelegs.eu  изпраща само поръчки, които съдържат всички поръчани от клиента артикули. Потребителят е информиран и декларира съгласието си, че част от стоките, публикувани на Сайта, могат да бъдат посочени като налични в магазинната мрежа, но да няма наличност от тези стоки и продукти, както и аксесоари към тях при заявяване на поръчка на тези стоки чрез on-line системата за покупки. Ако не разполагаме в наличност с някой от поръчаните артикули или данните за доставка до Вас са непълни, ще се свържем с Вас по телефон за уточняване. 

Доставка

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма  Транспрес с услуга  Flex, която осигурява икономична доставка до всяка точка в България, в рамките на два работни дни.

Предимство: висока надеждност, но на по-добра цена.

Начин на плащане

 Плащането на стоките се извършва;

  • чрез наложен платеж на куриера при получаване на доставката.
  • Чрез Банков път
  • Чрез Paypal

 

Връщане и замяна на стока

 

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне, без да е необхдимо да предоставя причина за това или замени, като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид (стоката не е, надраскана или счупена)

Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

Запазени аксесоари, в случай че е имало включени такива!

Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са ИЗЦЯЛО за СМЕТКА НА КЛИЕНТА, по тарифа на куриерската фирма, освен в случаите ако получената стока от куриера, не е надрана или супена.

Връщането и замяната на стока се извършва с куриерска фирма по избор на клиента. След получаването от страна на metaltablelegs.eu  на върната стока, тя ще бъде проверена дали са спазени горните условия. Ако са спазени горните условия, metaltablelegs.eu  ще възстанови сумата за върнатата стока по банкова сметка на клиента до 5 дни.

Рекламации

Независимо дали производителят е предоставил гаранция, имате право на рекламация в следните случаи:

        - констатирани липси в окомплектовката след оглед на място при получаване на доставката.

        - видими транспортни дефекти след оглед на място при получаване на доставката.

        - видимо несъответствие в модела на поръчаната стока след оглед на място при получаване на доставката.

        - видимо несъответствие в търговската марка след оглед на място при получаване на доставката. 

Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката!

След заплащане и получаване на продуктите имате право да се откажете от тях и да искате връщането им и възстановяване на платената сума в следните случаи:
       - ако при употреба продуктът има съществен дефект и/или проблеми, които не са могли да бъдат установени при обикновен оглед. 
       - ако е налице несъответствие в модела на фабричната опаковка и разопакования продукт. 

В срок от 24 часа от получаването на стоката, ако са налице случаите в горните две точки, имате право да предявите претенции по възстановяване на сумата и връщане на закупения продукт

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки