Връщане и замяна

Връщане на продукт

Вие имате право да върнете закупената стока от онлайн магазин Metal Table Legs Online в 14 дневен срок, считано от датата на приемане на стоката. Ако не сте доволни от продукта закупен от вас Вие може да си получите парите обратно бързо и лесно. Ето стъпките как да направите това:

 1. Уведомете ни посредством имейл на адрес [email protected] или на телефон 0894490366; 0879425206; 0893038207 . Стандартен формуляр за упражняване право на отказ може да намерите в сайта на КЗП. За да обработим вашето искане за връщане възможно най-бързо, ще са ни нужни:
  а) Вашето име и телефон за връзка
  б) Номера и дата на вашата поръчка и име на желан продукт за връщане, ако продуктите са няколко на брой моля изброите всички.
  в) IBAN номер на банкова сметка по която желаете да получите сумата.
   
 2. Изпратете продукта, който желаете да върнете на адрес:

  магазин Metal Table Legs  
 3. телефон: 0894490366; 0879425206; 0893038207
  бул. „Сливница“ 150 Варна 9000

  Разходите по връщането на продукта следва да се заплатят от клиента. В пратката трябва да присъства и копие от фактурата и/или касовата бележка за конкретния продукт. Стоката, която връщате трябва да е в оригиналната си опаковка с непокътнати етикети, в същото състояние и аксесоари с които е била доставена. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (например, но не само – механични).
   
 4. Получавате сумата по избрания от Вас начин в 14 дневен срок, считано от датата на приетите от нас върнати продукти. След, като ние приемем продукта изпратен от Вас и се уверим, че отговаря на условията за връщане ще ви изпратим имейл или ще ви потърсим по телефона за да Ви уведомим отностно статуса на връщането.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки